Духм'яний перець являє собою шорсткі сіро-коричневі горошинки, які мають смак чорного перцю, а за запахом нагадують суміш гвоздики з корицею і мускатним горіхом. У кулінарії запашним перцем прийнято приправляти найрізноманітніші страви. Він надає їм шикарний аромат і може змінити їх смак.
Перець додають в різні супи, закуски, в другі страви з курки, свинини та ін. м'яса. Служить добавкою в фарші, ковбаси, паштети, рулети з м'яса. Жоден маринад ще не обходився без горошин запашного перцю, часнику і лаврового листа.
Корисні властивості духм'яного перцю
- Спеція допомагає знімати запальні процеси.
- Перець сприяє здоровому травленню, зменшує болі в шлунку, зменшує здуття.
- Зміцнює імунітет.
- Запашний перець здатний нейтралізувати вільні радикали, і ліквідувати їх в організмі.
- Якщо пополоскати рот розчином з запашного перцю, це допоможе зміцнити ясна, поліпшити слизову рота.
- З-за високого вмісту калію в перці, він здатний допомогти серцево-судинної системи.
- Його застосування відмінно позначається на обміні речовин.
- Зніме денне напруження і допоможе заснути склянку молока з додаванням меду, гвоздики й запашного перцю.
Готуйте смачно разом з Genic 🌿.
Характеристики
Вага | |
---|---|
Вага | 50 г |
Інформація для замовлення
- Ціна: 58,40 ₴