Морква - це один з найбільш затребуваних рослинних продуктів.
Найчастіше моркву додають в бульйони, борщі, супи, холодець, тушковане м'ясо або овочі, домашні соуси.
Користь і шкода сушеної моркви
- Морква - лідер за вмістом вітаміну А, який сприятливо впливає на весь організм, і несе в собі багато корисних якостей.
- Овоч позитивно впливає на наші очі, тому вживайте його регулярно в своєму раціоні.
- Людям у яких цукровий діабет, лікарі рекомендують вживати моркву.
- Морквину радять вживати при високому тиску, варикозному розширенні вен, інсульті.
- Морква здатна зупинити ріст ракових клітин, тому її рекомендують людям, які хворі на рак.
- Овоч дуже корисний для печінки і нирок, вона сприяє оновленню клітин і їх очищенню.
- Морква покращує травлення, покращує обмін речовин, виводить токсини з кишечника.
- Морква допомагає нашій шкірі не старіти, робить її м'якше, еластичною, розгладжує зморшки.
- Овоч здатний загоювати рани. Кашка з морквини використовується при лікуванні опіків, ран, гнійників.
Готуйте смачно разом з Genic!
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Genicom |
Упаковка | Пакет з крафт-паперу |
Вага | |
Вага | 50 г |
Інформація для замовлення
- Ціна: 23,34 ₴