Кошик
650 відгуків
+380 (97) 453-80-97
Готуйте смачно разом с Genic!
Кошик

Локшина пшенична Udon JS 300грам (Китай)

69,40 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 285 грн

  • В наявності
Локшина пшенична Udon JS 300грам (Китай)
Локшина пшенична Udon JS 300грам (Китай)В наявності
69,40 ₴
+380 (97) 453-80-97
менеджер
+380 (97) 453-80-97
менеджер
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Пшенична ЛОКШИНА UDON - це традиційна японська страва, яка складається з товстих, м'яких пшеничних локшин, варених у смачному бульйоні. Локшина удон є популярною стравою японської кухні і вона відрізняється від інших видів локшин товщиною і текстурою.

ЛОКШИНА UDON зазвичай приготовлюється, використовуючи свіжі або сушені пшеничні локшини. Їх варять у бульйоні з основними інгредієнтами, такими як соєвий соус, міриноси (рибний соус), даши (рибний або водоростевий бульйон) та інші ароматичні приправи. Удон можна подавати з різними додатками, такими як товчений курячий філе, морепродукти, товчені овочі, яйця або навіть товчене м'ясо.

ЛОКШИНА UDON є ситною та смачною стравою, яка чудово підходить для зимового часу або коли ви маєте бажання насолодитися традиційною японською кухнею. Вона є популярною як в ресторанах, так і в домашніх умовах і завжди може бути приготована з різними варіаціями смаків і інгредієнтів, щоб задовольнити ваші смакові побажання.

UDON - це товста локшина до 4мм у діаметрі. Локшина UDON є основою однойменного супу.

ЛОКШИНА UDON JS виготовлена з найякіснішої пшениці з власних плантацій компанії-виробника.

Серед основних переваг локшини:

  • Має чудовий смак і аромат пшениці та пружну текстуру.
  • Зберігає пружну текстуру при термічній обробці;
  • Має збалансовану пропорцію відбірного борошна з пшениці вищого ґатунку та очищеної води, тому не ламається та не злипається;
  • Тримає форму та консистенцію в холодних та гарячих стравах

Підходить для різного використання:

  • у гарячому та холодному вигляді, для варіння, смаження,
  • для WOK страв з овочами, м’ясом, куркою або морепродуктами,
  • для японського супу UDON та інших супів, як гарнір та для салатів
  • Прекрасно поєднується з будь-якими інгредієнтами та соусами.

Спосіб приготування: локшину відварити протягом 6-8  хвилин у киплячій підсоленій воді. Після промити холодною водою та збризнути рослинною олією.


Готуйте смачно разом з Genic

Характеристики
Основні
ВиробникJS
Інформація для замовлення
  • Ціна: 69,40 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner