Панко - це повітряні легкі хлібні крихти, які використовують для приготування страв у фритюрі. При обсмажуванні вони не пропускають олію до продукту. Тому страви з ними будуть більш дієтичними, аніж зі звичайними сухарями.
Панко додає страві об'єму та золотисту скоринку.
У фаст фуді, стравах європейської та паназійської кухні використовують у якості паніровки:
- з креветками;
- з кальмарами;
- з ролами;
- з м'ясом та рибою;
- з овочами.
Переваги:
- оптимальний розмір, завдяки чому паніровка повністю обволікає продукт за мінімальної витрати;
- страва набуває золотистого кольору та залишається хрусткою протягом двох годин після приготування;
- виключно натуральний склад;
- не поглинають олію.
Готуйте смачно разом з Genic!
- Ціна: 116,50 ₴