Глінтвейн Карпатський - це гарячий напій з червоного вина з цукром і прянощами. Він зігріває, тонізує, бадьорить. Правильно підібрані спеції додають напою незрівнянний аромат і смак. Важливо знати, що спеції повинні бути не меленими. Глінтвейн для вживання повинен бути гарячим (70-75°С), але не палючим. Цей напій вважається стовідсотковим і вірним засобом від застуди.
При нагріванні суміші вона насичується ароматом спецій і стає приємною на смак і корисною. Повторно розігрівати напій не рекомендується: він може втратити і смак, і аромат. Глінтвейн готують невеликими порціями для негайного вживання.
Склад суміші: мускатний горіх лом, цедра апельсина, гвоздика, перець духмяний горошок, кориця подрібнена (лом), кардамон зелений, бадьян, цедра лимона.
Готуйте смачно разом з Genic!
Вага | |
---|---|
Вага | 50 г |
- Ціна: 44,80 ₴