Кошик
661 відгук
+380 (97) 453-80-97
Готуйте смачно разом с Genic!
Кошик

Для яких страв підходить Розмарин?!

Для яких страв підходить Розмарин?!
Ця приправа універсальна. Її можна використовувати практично з будь-якими продуктами.

✔️ Вона ідеально поєднується з усіма видами м'яса. Навіть звичайної свинини розмарин здатний надати легку нотку лісової дичини.

✔️ Ця приправа не втрачає своїх якостей при тепловій обробці, тому ви можете додавати її під час смаження, тушкування або запікання м'яса.

✔️ Використовуйте розмарин з різними сирними закусками. Крім того, його можна додавати під час приготування сиру.

✔️ По всьому світу популярні соуси на основі розмарину.

✔️ Він добре гармонує з будь-якими овочами, особливо з картоплею. Ви можете просто картоплю розрізати на дольки і запекти її з розмарином, щоб отримати неймовірно смачне, просте і смачне блюдо.

✔️ Пару листочків цієї приправи можна додавати в десерти.

👉 Зверніть увагу, одними з приправами розмарин сусідить краще, а з іншими – гірше. Наприклад, його не варто використовувати разом з лавровим листом, так як їх смак дуже схожий. А ось петрушка, навпаки, здатна посилювати аромат розмарину. Також розмарин можна використовувати разом з чорним перцем, орегано, базиліком, майораном і чебрецем.

☝️Відійдіть від стандартного набору спецій і заведіть у себе на кухні ще і розмарин. Ця приправа прикрасить не одне ваше блюдо. Коли ви відчуєте смак і аромат цієї трави, ви зрозумієте, з якими стравами вона поєднується просто ідеально, і тоді зможете експериментувати на кухні.
Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner