Італійські трави - дуже популярна спеція. Вона використовується майже у всьому світі.
Ця пряність складається з композицій ароматних трав і спецій: орегано, базилік, петрушка сушена, кріп сушений, майоран
Застосування італійських трав в кулінарії
Пряний смак приправи поліпшить смак страви, і навіть принесе користь здоров'ю. Спеція покращує апетит, і її радять вживати людям з проблемами в області гастроентерології.
Трави італійської кухні давно вже полюбилися кулінарам у всьому світі. Надаючи їжі неповторний пряний аромат з остринкой, вони ідеально доповнюють майже всі перші та другі страви, як холодної так і в гарячому вигляді.
Застосування італійських трав досить широке:
- додають у салати з овочами, руколою, оливками, з сирами;
- італійські сухі трави використовуються при приготуванні італійського хліба, піци;
- додають в лазанью з будь-яких начинок (м'ясна, сирна, овочева);
- приправа італійські трави додасть чудовий аромат рибних страв;
- спеції додають у різні м'ясні запіканки;
- широко використовують суміш італійських трав для додавання в різні соуси для салатів, риби, м'яса, паст;
- додають у різноманітні гарячі і холодні супи;
- шикарною виходить курка з італійськими травами.
Готуйте смачно разом з Genic!
Характеристики
| Основні | |
|---|---|
| Тип спецій | Італійські трави |
| Вага | 60 г |
| Користувальницькі характеристики | |
| Виробник | Genic |
| Упаковка | Скляна баночка з ложечкою |
Інформація для замовлення
- Ціна: 46,40 ₴

