Морква - це один з найбільш затребуваних рослинних продуктів. Овоч дуже корисний, так як в її складі присутні: вітаміни групи В, А, вітамін С, К, РР, бето-каротин, і велику кількість мікро-і макроелементів.
Застосування сушеної моркви поширюється на харчову промисловість, медицину і ще її використовують для отримання каротину.
У кулінарії сушена морква виручить будь-яку господарку, адже вона вже почищена і порізана.
Найчастіше моркву додають в бульйони, борщі, супи, холодець, тушковане м'ясо або овочі, домашні соуси.
Користь сушеної моркви
- Морква - лідер за вмістом вітаміну А, який сприятливо впливає на весь організм, і несе в собі багато корисних якостей.
- Овоч позитивно впливає на наші очі, тому вживайте його регулярно в своєму раціоні.
- Людям у яких цукровий діабет, лікарі рекомендують вживати моркву.
- Морквину радять вживати при високому тиску, варикозному розширенні вен, інсульті.
- Морква здатна зупинити ріст ракових клітин, тому її рекомендують людям, які хворі на рак.
- Овоч дуже корисний для печінки і нирок, вона сприяє оновленню клітин і їх очищенню.
- Морква покращує травлення, покращує обмін речовин, виводить токсини з кишечника.
- Морква допомагає нашій шкірі не старіти, робить її м'якше, еластичною, розгладжує зморшки.
- Овоч здатний загоювати рани. Кашка з морквини використовується при лікуванні опіків, ран, гнійників.
Готуйте смачно разом з Genic!
Характеристики
Основні | |
---|---|
Тип спецій | Кориця |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | Genic |
Упаковка | Скляна баночка з ложечкою |
Інформація для замовлення
- Ціна: 73,10 ₴