Червона мелена паприка - це плоди солодкого перцю, які перемелене в порошок.
Приправа паприка мелена містить в собі велику кількість вітамінів, таких як А, Е, РР, Р, вітаміни групи В, а так само мікроелементів : йод, кальцій, залізо, фтор, цинк, мідь.
У кулінарії червона мелена паприка користується популярністю.
В основному цю спецію використовують у німецькій, мексиканської, іспанської та угорської кухні.
Пряність чудово поєднується з будь-яким м'ясом, з рибою та морепродуктами, з сиром, сиром, томатами. Перець паприка додається в рис, салати, соуси, супи. Цікавим стає смак картопляного пюре, якщо в нього додати паприку.
Паприка крім того, що надає страві смак і запах, вона сприяє фарбування страви.
Користь меленої паприки
- В паприці міститься багато біологічно активних речовин, які благотворно впливають на кровообіг і сприяють розрідженню крові.
- Спеція містить дуже велику кількість вітаміну С.
- Паприка сприяє підвищенню імунітету.
- Прискорює обмін речовин в організмі.
- Паприка допомагає при будь-яких порушеннях травної системи, при спазмах, кольках і метеоризмі.
- Так як паприка сприяє прискоренню метаболізму, її корисно вживати при схудненні.
- Не рекомендують вживати спецію при хворобах нирок і печінки, а так само якщо у вас стенокардія або панкреатит.
Готуйте смачно разом з Genic!
Користувальницькі характеристики | |
---|---|
Виробник | Genic |
Тип спецій | Копчена Паприка |
- Ціна: 55,50 ₴